NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bode, întrebat cât de sigur este că România va intra în Schengen: ”Dacă aş putea să răspund la această întrebare şi răspunsul ar fi da, ar fi cea mai mare satisfacţie a mea/ Sigur că am emoţii; urmează vizita experţilor din statele membre”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a precizat, joi seară, că ar avea cea mai mare satisfacţie, dacă ar putea da un răspuns afirmativ în privinţa intrării României în Schengen, despre care a subliniat că este un obiectiv de ţară. Bode a mai adăugat că are emoţii, mai ales că săptămâna viitoare urmează vizita experţilor din statele membre.

Lucian Bode a fost întrebat, joi seară, la Digi24, cât de sigur este că România va intra în Spaţiul Schengen.

Advertisements
  • ”Dacă aş putea să răspund la această întrebare şi răspunsul ar fi da, credeţi-mă că răspunsul ar fi cea mai mare satisfacţie a mea ca om politic. Obiectivul de aderare a României la Spaţiul Schengen este un obiectiv de ţară. În consecinţă, tot ceea ce vom face noi, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Transporturilor, Ministerul Finanţelor, celelalte structuri ale statului implicate la nivel tehnic, la nivel diplomatic, de la preşedintele României total implicat în acest demers, premierul României, europarlamentarii noştri, toate trebuie să concure la acest obiectiv major”, a răspuns Lucian Bode.

Ministrul de Interne a mai fost întrebat dacă are emoţii, el explicând că urmează vizita experţilor din statele membre, chiar săptămâna viitoare.

  • ”Sigur că am emoţii pentru că pe calendar urmează vizita experţilor din statele membre,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Vânzările de mașini electrice și full hybrid s-a dublat anul trecut / Clasamentul celor mai vândute mașini și cum arată rețeaua stațiilor de încărcare la zi

Redacția

Mesajul premierului Ciucă de Crăciun: Să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor din jur este poate cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalţi, prin responsabilitatea cu care vom înţelege să petrecem aceste sărbători

Redacția

O gravidă de 36 de ani, suspectă de COVID-19, a murit la UPU. Femeia aștepta rezultatul testului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site