NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lidl retrage de la comercializare un sortiment de napolitane în care a fost detectată Salmonella

Lidl a anunţat, joi, că retrage de la comercializare un sortiment de napolitane cu cremă cu aromă de alune de pădure, în care a fost detectată Salmonella Typhimurium. Produsul a fost vândut în întreaga ţară, iar cei care l-au cumpărat sunt îndemnaţi să nu-l consume și să îl aducă înapoi în magazine fără prezentarea bonului, relatează News.ro.

Magazin LidlFoto: Lidl

”Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul ”Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“, toate termenele de valabilitate şi toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium”, a transmis, joi, ANSVSA, într-o informare postată pe site-ul propriu.

  

Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Advertisements

Clienţii care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

”Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se mai arată în anunţ.

Advertisements

Această rechemare vizează exclusiv produsul

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lucia Hiriart, văduva dictatorului chilian Pinochet, a murit la vârsta de 99 de ani

Redacția

Business report: Pe urmele unui miliard de lei. Adevărurile economice din spatele Squid Game. Profesor fanatic, concediat de școală. Frații Micula vor să pună sechestru pe conturile României din SUA. Cum ar trebui să arate tezele din semestrul I

Redacția

Iohannis: Deoarece riscurile de securitate la adresa României sunt în creştere, consolidarea posturii NATO în Flancul Estic devine urgentă şi crucială

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site