RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Blue Air începe operarea a trei zboruri zilnice între Iași și București

Incepand de astazi, 16 septembrie 2016, a devenit operational cel de-al treilea zbor zilnic intre Iasi si Bucuresti, al companiei Blue Air. Astfel, iesenii si bucurestenii se vor bucura de mai multe optiuni de zbor, dar si de multiple conexiuni din Bucuresti si Iasi, cu acces facil si timp redus de asteptare.

 

Datorita succesului pe care l-a inregistrat compania la Iasi, Blue Air pune acum la vanzare peste 800 de locuri pe zi pentru aceasta ruta interna. Iesenii au la dispozitie, in prezent, sapte rute directe (interne si externe) cu aceasta companie, la care se vor adauga, din 1 octombrie 2016, inca doua rute interne, catre Cluj si Timisoara. 
Biletele de avion pe ruta Iasi-Bucuresti-Iasi sunt disponibile la tarife incepand de la 89,90 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si snack gratuit pe timpul zborului. Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.
Cu partenerii nostri de la Blue Air se mai poate calatori direct din Iasi spre urmatoarele destinatii: Barcelona, Bruxelles, Bucuresti, Cluj-Napoca (de la 1 octombrie 2016), Constanta (din 15 iunie 2017), Koln (Bonn), Londra (Luton), Paris (Beauvais), Roma (Fiumicino) si Timisoara (de la 1 octombrie 2016).

  

In prezent, numarul total al curselor zilnice directe spre Otopeni, de pe Aeroportul Iasi, a ajuns la opt.

 

 

Related posts

Special pentru copii, Pinochio vine la Casa de Cultură din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

„Carnavalul toamnei”: Activitate plină de culoare și belșug la Școala „Iordache Cantacuzino” (Foto)

Iulia Huțanu

Moș Crăciun s-a întâlnit cu micuții din Pașcani (VIDEO)

Redacția
Încarcă...