RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Betonul rămâne o soluție pentru plombarea gropilor din Pașcani, în ciuda declarațiilor de presă!!!

Liderul PMP Pașcani a reacționat astăzi pe o rețea de socializare, după ce angajații Primăriei au recurs la o măsură similară cu a sa, pentru a astupa o groapă de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt. Exact la fel a procedat și el în toamna anului trecut.

 

 

  

Sorin Olariu, candidat la funcția de primar, a postat două fotografii care ilustrau cum a fost plombată o groapă. ”Un material foarte periculos pentru cetățenii municipiului Pașcani. Când am încercat să rezolv o problemă a autorităților, turnând beton în una din gropile noastre de toate zilele, Eu, puneam în pericol circulația și viețile celor care circulau prin zonă. Dar, ipocrizia și demagogia unora din zona administrației locale contrazice și logica bunului simț. Această fotografie este de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, și culmea, este soluția cea mai bună pe termen scurt”, spune Olariu.

Liderul PMP face trimitere la reacția administrației locale de anul trecut, după ce acesta a plombat câteva gropi de pe strada Dragoș Vodă, după ce operatorul ApaVital a realizat o serie de lucrări de intervenţie la reţelele publice.

Atunci reprezentanții Primăriei Pașcani au susținut, prin vocea viceprimarului Vasile Axinte, că acțiunea lui Olariu este una politicianistă și că pune în pericol siguranța participanților la trafic.

Mai mult,  pentru acțiunile sale, el a fost invitat și la sediul Poliției Locale, unde i s-a pus în vedere să nu mai recurgă la aceste măsuri, pentru că va fi sancționat.

Revenind la groapa plombată astăzi cu beton de angajații Primăriei, soluția a fost indicată de viceprimarul Vasile Axinte, care în comisia de organizare a circulației a spus: ”Fă niște beton semi ud, şi acoperă groapa provizoriu, până la plombare. Asta e mai periculoasă și îți rupi cauciucurile în ea. Astăzi să faci treaba asta”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Primarul vrea să mai scape de un serviciu public! Transportul în comun pregătit de licitație! A pierdut finanțare europeană pentru autobuze electrice!

Răzvan Grecu

A fost publicat raportul aparatului de specialitate, din subordinea primarului Pintilie

Răzvan Grecu

De ce nu avem un patinoar natural în Pașcani? Viceprimarul Axinte:”Climatul este oscilant”

Marius Parteni
Încarcă...