NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Belarus a reconfigurat avioane de luptă pentru a putea transporta armament nuclear, anunță Lukașenko

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a declarat vineri că avioanele de luptă SU-24 belaruse au fost reconfigurate pentru a putea transporta armament nuclear, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Într-o declaraţie pentru presă, Lukaşenko a explicat că această decizie a fost agreată anterior cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Belarusul nu are propriile arme nucleare, însă este un aliat al Rusiei şi a permis ca teritoriul său să fie folosit pentru invazia rusă din Ucraina.

Citește și…

Advertisements
Advertisements
  

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

De ce câștigarea titlului mondial de către Max Verstappen în dauna lui Lewis Hamilton ar fi un lucru bun pentru Formula 1

Redacția

Cristian Diaconescu: Gruparea autointitulată ca fiind de conducere în frunte cu europarlamentarul Eugen Tomac organizează mâine o şedinţa unde principalul punct pe ordinea de zi este excluderea mea din PMP

Redacția

Croația: Cel puțin trei morți și 11 răniți în urma coliziunii a două trenuri / Opt dintre răniţi sunt cetăţeni străini

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site