NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Peste 3.300 de noi cazuri de COVID-19. Numărul internărilor și al deceselor, în scădere

​3.319 noi cazuri de COVID-19 s-au înregistrat în România în ultimele 24 de ore, cu 331 mai puține față de ziua anterioară. Cele mai multe cazuri noi – 453 – sunt în București, unde și rata de infectare este cea mai ridicată din țară – 4,36 la mie.

COVID-19Foto: Dreamstime

621 din cazurile noi din ultimele 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

  

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 176 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Advertisements

Scade și numărul pacienților COVID-19 internați

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 2.981, cu 68 mai puține față de ziua anterioară.

La Terapie Intensivă sunt internate 245 de persoane, cu 6 mai puține față de ziua anterioară.

Dintre cei 245 de pacienți internați la ATI, 199 sunt nevaccinați.

Advertisements

Din totalul pacienților internați, 344 sunt minori, 342 fiind internați în secții, cu 13 mai puțini față de ziua anterioară și 2 la ATI, la fel ca în ziua anterioară.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Amenzi de 200.000 de lei aplicate de ITM Neamț în luna iunie, pentru munca la negru

Redacția

Ciucă, după ce Republica Moldova a trimis primul chestionar pentru aderarea la UE: Confirmă încă o dată că angajamentul său european este ferm

Redacția

AUR, Congres Extraordinar pe 27 martie. Varianta de conducere vehiculată: Simion, preşedinte, Târziu, preşedinte de onoare, Lavric, preşedinte al Senatului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site