RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bătut de prietenul de pahar

Băutura dăunează grav sănătății! Acest lucru l-a simțit pe pielea lui un bărbat din Pașcani, care a fost bătut de prietenul de pahar.

Romeo C. în vârstă de 42 de ani a avut nevoie ieri de îngrijiri medicale, după ce a fost agresat într-un bar din Hălăucești de Paraschiv A. de 27 de ani. Incidentul a avut loc luni, 17 februarie, în jurul orei 22.00, iar victima a fost adusă cu ambulanța la Spitalul Municipal. Conform medicilor, prezenta un traumatism cranio-facial și pierderea cunoștinței. După ce a primit îngrijiri medicale, a fost redirecționat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Romeo C. a depus o plângere la Poliție, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire.

Tot în cursul zilei de ieri, în Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani, a fost adus cu ambulanța un bătrân, victimă a unei agresiuni. Dumitru B. în vârstă de 73 de ani din municipiu, prezenta traumatism cranio-cerebral, pierderea cunoștinței și o plagă frontală.  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pacientii nu mai trebuie sa aduca adeverinte! Medicii, obligati sa-i verifice online

Redacția

Un bărbat din Sălaj a stat aproape toată noaptea într-un copac, de frica unui urs care l-a fugărit prin pădure

Redacția

Staţie de reciclare a deşeurilor electrice şi electronice, în comuna Hărmăneşti

Ema Roman
Încarcă...