NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bătut de prietenul de pahar

Băutura dăunează grav sănătății! Acest lucru l-a simțit pe pielea lui un bărbat din Pașcani, care a fost bătut de prietenul de pahar.

Romeo C. în vârstă de 42 de ani a avut nevoie ieri de îngrijiri medicale, după ce a fost agresat într-un bar din Hălăucești de Paraschiv A. de 27 de ani. Incidentul a avut loc luni, 17 februarie, în jurul orei 22.00, iar victima a fost adusă cu ambulanța la Spitalul Municipal. Conform medicilor, prezenta un traumatism cranio-facial și pierderea cunoștinței. După ce a primit îngrijiri medicale, a fost redirecționat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Romeo C. a depus o plângere la Poliție, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire.

Advertisements

Tot în cursul zilei de ieri, în Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani, a fost adus cu ambulanța un bătrân, victimă a unei agresiuni. Dumitru B. în vârstă de 73 de ani din municipiu, prezenta traumatism cranio-cerebral, pierderea cunoștinței și o plagă frontală.  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Povestea dureroasă a unor migranți afgani intrați ilegal în România: Talibanii sunt peste tot, nu au milă. Totul s-a terminat acolo

Redacția

Tatăl a 5 copii și-a pus capăt zilelor de supărare că nu le poate potoli foamea

Redacția

Patriarhul Daniel îndeamnă participarea la slujbele Bisericii, pentru „vindecare de singurătate, de nelinişte”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site