RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
IașiLocalSocial

28 de grade Celsius la Iași și la Pașcani în weekend! Vine aer de Africa

După câteva zile reci în mai multe zone din țară, temperaturile ar putea urca până la 27 – 30 de grade în unele zone. În Iași, potrivit accuweather, sâmbătă vor fi temperaturi de vară: 28 de grade Celsius.

În primele zile din această săptămână vremea a fost rece, cu temperaturi maxime între 13 și 18 grade în cea mai mare parte a țării. Nopțile au fost și mai reci, cu minime care s-au apropiat de 0 grade în unele zone.

Aer cald dinspre nordul Africii până în România

Avansul unui ciclon va determina un transport intens de aer cald dinspre nordul Africii până în România, începând de joi, 19 octombrie, iar temperaturile vor crește rapid.În zonele joase de relief, încălzirea va fi atenuată, cel puțin inițial, de inversiunile termice formate în zilele anterioare.Se va încălzi totuși peste tot începând de joi, iar în weekend vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă din an, scrie meteoradar.ro.În multe zone se vor înregistra în jur de 25 de grade, iar pe alocuri, mai ales în sudul țării, s-ar putea atinge până la 27 – 30 de grade.

Sâmbătă, la Iași și la Pașcani maximele termice vor ajunge la 28 de grade Celsius.

  

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/28-de-grade-celsius-la-iasi-in-weekend-vine-aer-de-africa–365519.html

Related posts

Fake News dezmințit de Ministerul Familiei: Nu solicităm date despre sănătatea copiilor și a familiei, nu distribuim în școli așa-zisul „Chestionar al familiei” / Pe rețelele de socializare circulă avertismente pentru părinți

Redacția

Bătrânețea, vârstă a înțelepciunii. Lucrare susținută în Biserica ”Înălțarea Domnului” din Pașcani

Redacția

Două femei și un bărbat au exagerat cu băutura și au ajuns pe patul de spital

Oana Cordoneanu
Încarcă...