NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Bătrână imobilizată la pat violată de două ori într-o noapte

Dramă pentru o femeie din localitatea Ruginoasa. Un tânăr de 19 ani din comună, care i-ar fi putut fi nepot, a intrat peste ea în toiul nopții  și a violat-o de două ori.

Nu este prima infracțiune a acestuia, el mai este cercetat într-un alt dosar pentru furt. Incidentul a avut loc în noaptea de 5/6 noiembrie, femeia în vârstă de 82 de ani fiind imobilizată la pat și locuind singură. Autorul a pătruns în locuință prin forțarea unei ferestre, în jurul orei 20.00, a violat-o pe bătrână, apoi înainte de a părăsi casa i-a cerut femeii banii pe care îi are în casă, aceasta i-a dat 100 de lei, iar agresorul a plecat și cu câteva  alimente. Tânărul s-a dus la un bar din localitate unde a băut cu niște prieteni , apoi a revenit în casa femeii în jurul orei 1.00 , victima nu s-a putut deplasa să ceară ajutor, și a mai violat-o încă o dată în acea noapte. A fost găsită a doua zi de o vecină care a sunat la poliție, bătrâna a depus plângere împotriva autorului, care a fost identificat și reținut pe data de 13 noiembrie, iar acum este în arest pentru 29 de zile. Față de autor s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, furt calificat și violare de domiciliu. Acesta riscă o pedeapsă cuprinsă între 7 și 20 de ani de închisoare pentru fapta sa.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Filantropul din Primăria Moțca: Cheltuie milioane în scop electoral pentru a recâștiga încrederea populației

Marius Parteni

Doliu în Ansamblul de Datini și Obiceiuri Miroslovești! S-a stins din viață un promotor al tradițiilor

Oana Cordoneanu

”Micul Hagi” din Ruginoasa a impresionat la Academia „Regelui”: „Este un jucător foarte tehnic, inteligent! Un foarte bun pasator”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site