RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primariile din judet au ajuns datoare la Prefectura

Mai multe unitati administrativ-teritoriale din judetul Iasi sunt datoare vandute la Guvern. Sapte primarii au ramas datoare autoritatilor centrale inca de la alegerile locale din vara dupa ce au primit fonduri pentru organizarea scrutinului electoral. Cele sapte primarii au de returnat circa 30.000 lei, dupa ce au pRimit bani pentru buletinele de vot, plata celor din sectiile de votare si alte asemenea aspecte.

La acea vreme, Guvernul a alocat o suma de bani pentru ca fiecare autoritate locala in parte sa poata organiza alegerile respective. Banii urmau sa fie returnati in cel mai scurt timp de la derularea alegerilor locale, insa nu toate administratiile din judet au facut acest lucru. “Suma totala care ar trebui returnata este de aproximativ 30.000 lei. Cea mai mare datorie provine de la comuna Tomesti, localitate care are de returnat aproximativ 10.000 lei. Cu datorii mai sunt si localitatile Miroslovesti, Tutora, Valea Seaca, Ciortesti, Golaesti si comuna Lespezi”, a spus Felix Gugza, purtatorul de cuvant al Prefecturii Iasi.

Related posts

Contribuabilii invitați de Administrația Finanțelor Publice Pașcani la o întâlnire informală

Răzvan Grecu

Șefa de la Achiziții Publice trimisă în fața Comisiei de Disciplină, după o plângere formulată de Gică Zanet (DOC)

Marius Parteni

Președinții de asociații și cei ai blocurilor de locuințe, au primit explicații legate de proiectul de eficientizare energetică

Marius Parteni
Încarcă...