NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbatul de 52 de ani care şi-a ucis iubita cu 20 de ani mai mare decât el, condamnat

Tribunalul Iaşi a stabilit o pedeapsă de 8 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru Gabriel Ciobanu, un bărbat de 52 de ani, din Iaşi, acuzat de omor. 

 

  

Sentinţa în cazul său nu este definitivă, şi poate fi contestată cu apel. Individul ar fi comis faptele pe 9 februarie, la ora 20.30, tot el fiind cel care a sunat la 112 pentru a anunţa că iubita sa a murit. Victima avea 72 de ani şi locuia de mai multă vreme cu Gabriel Ciobanu. „Numita C.E. era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, iar pe acest fond s-au înregistrat conflicte între cei doi concubini, multe dintre acestea degenerând în acte de agresiune fizică.

Din analiza coroborată a probatoriului administrat în cauză a rezultat că, în ziua de 07.02.2019, inculpatul Ciobanu Gabriel i-a aplicat victimei C.E. mai multe lovituri cu obiecte contondente care au condus la moartea acesteia în ziua de 09.02.2019“, au precizat procurorii Parchetului de pe lăngă Tribunalul Iaşi. La audi­eri, Ciobanu a negat comiterea infracţiunii pentru care este cercetat, însă a admis că obişnuia să o agreseze pe concubina sa, chiar zilnic, respectiv să îi aplice lovituri cu palmele peste faţă şi corp ori să o împingă până cădea şi se lovea de diferite obiecte din locuinţă. 

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Pașcaniul are mare nevoie de parcări, dar unii șoferi nu le folosesc nici pe cele actuale. Un nemțean a parcat mașina pe trotuarul din fața magazinului unde avea treabă

Răzvan Grecu

A dat foc la locuinţă!

Redacția

Paznic prins dormind în timpul serviciului, amendat de polițiștii pășcăneni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site