NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 9

Un copil în vârstă de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun din Iași. S-a solicitat imediat ajutorul medicilor, iar micuțul a fost găsit în stop cardio respirator.

El a fost preluat de un echipaj tip C și transportat la Spitalul Sfânta Maria (UPU) în curs de resuscitare.

„În jurul orei 19.50, un apel la numărul de urgenţă a anunţat că un copil în vârstă de doi ani a fost victima unei căzături de la înălţime. A intervenit o ambulanţă cu medic, care a găsit pacientul în stop cardio-respirator, a început manevrele de resuscitare şi a decis transferul imediat la unitatea medicală”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

 Drama s-a petrecut aseară  în jurul orei 19:50. Copilul a fost resuscitat până la spital, unde și-a revenit din stop cardiac pentru 10 minute. Ulterior, acesta a intrat iar în stop cardio-respirator și din păcate a decedat la spital.Potrivit polițiștilor, tragedia s-a petrecut la blocul situat la str. Plăieșilor din cartierul Alexandru cel Bun. Copilul era acasă cu tatăl său, iar unul dintre geamurile apartamentului era deschis. Sesizarea a fost făcută la Secția 1 de Poliție.  

sursa www.ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Ședință Consiliul Local Pașcani 8 februarie 2016. Bugetul Municipiului a fost aprobat (VIDEO)

Redacția

Aleșii din Târgu Frumos model pentru cei din municipiu. Au renunțat la „Zilele Orașului” pentru investiții. La Pașcani s-a cheltuit „fără număr”. Află ce mai este de plată!

Marius Parteni

Iașul are un nou prefect! A plecat Marian, a venit… Marian

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site