NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 9

Un copil în vârstă de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun din Iași. S-a solicitat imediat ajutorul medicilor, iar micuțul a fost găsit în stop cardio respirator.

El a fost preluat de un echipaj tip C și transportat la Spitalul Sfânta Maria (UPU) în curs de resuscitare.

  

„În jurul orei 19.50, un apel la numărul de urgenţă a anunţat că un copil în vârstă de doi ani a fost victima unei căzături de la înălţime. A intervenit o ambulanţă cu medic, care a găsit pacientul în stop cardio-respirator, a început manevrele de resuscitare şi a decis transferul imediat la unitatea medicală”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

 Drama s-a petrecut aseară  în jurul orei 19:50. Copilul a fost resuscitat până la spital, unde și-a revenit din stop cardiac pentru 10 minute. Ulterior, acesta a intrat iar în stop cardio-respirator și din păcate a decedat la spital.Potrivit polițiștilor, tragedia s-a petrecut la blocul situat la str. Plăieșilor din cartierul Alexandru cel Bun. Copilul era acasă cu tatăl său, iar unul dintre geamurile apartamentului era deschis. Sesizarea a fost făcută la Secția 1 de Poliție.  

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Primăria a selectat firma care va recruta administratorii RAGCL și Eco Salubritate. Coincidență: Aceeași societate care a stabilit că Leonard Ursu a muncit 7 ani, în 4 ani și 9 luni!

Răzvan Grecu

Pășcănenii își reclamă vecinii la audiențe. Alții solicită montarea de indicatoare rutiere

Răzvan Grecu

Republica Pașcani: Consiliul Local nu știe dacă bugetul local a fost prejudiciat de firma primarului: angajează avocat care să răspundă unei solicitări a DNA

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site