RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din comuna Moțca, înjunghiat de mătușa sa

Încăierare în familie, soldată cu o victimă care a avut nevoie urgentă de îngrijiri din partea medicilor pășcăneni. S-a întâmplat ieri după amiază, în jurul orelor 15.00, în comuna Moțca.

 

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, fusese înjunghiat cu un cuțit în dreptul coastelor, și prezenta de asemenea, mai multe zgârieturi. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Pașcani. Bărbatul a fost transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani pentru îngrijiri de specialitate.

  

Din primele informații, se pare că în această stare îl adusese chiar mătușa sa, care îl avea în grijă de mai multă vreme. Ieri seară, pe marginea unui conflict spontan, bătrâna ar fi luat un cuțit de la bucătărie și l-ar fi înjunghiat. O vecină ar fi văzut întreaga întâmplare și tot ea a anunțat de îndată organele de poliție și echipajul de la Ambulanță.

“Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţia Rurală Paşcani s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urmă verificărilor şi a cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, aflat în îngirjirea mătuşii sale de 72 de ani, pe fondul unui conflict spontan, această a luat un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat de mai multe ori în zona abdomenului. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe”, ne-a declarat Andrei Popa, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

 

 

Related posts

Păşcănean urmărit internaţional – depistat în Marseille, Franţa

Ema Roman

Angajaţi din Justiţie, grevă generală la Iaşi pentru măriri salariale. „Lucrăm cu violatori, avem maxim 5.500 lei net/lună”

Redacția

Stâlp de iluminat avariat de un şofer care a intrat cu maşina pe Esplanadă (VIDEO)

Ema Roman
Încarcă...