NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPoliție

Tineri care consumau semințe și băutură pe o stradă din Pașcani, sancționați de polițiștii locali

Spartul de semințe în spații publice, dar și consumul de băuturi alcoolice în locuri publice încă fac parte din  „ADN-ul” unor români. În anumite cazuri, făptașii sunt prinși de polițiști și sancționați. O demonstrație în acest sens a fost făcută Poliția Locală din Pașcani, care a depistat un grup de tineri pe strada Eugen Stamate.

Advertisements

”O noua “mostră de educație civic㔑! În data de 10 August 2022, numitii D.S. si C.A.N,ambii din Pașcani au fost depistați pe str.Eugen Stamate, în zona magazinului Ioana, în timp ce consumau băuturi alcoolice și scuipau pe jos coji de semințe. Au fost sanctionați conform prevederilor Legii 61/1991 si HCL.30/2002, modificată și completată, cu amendă contravențională în sumă de 200 lei, fiecare”, conform unei postări făcută pe pagina de facebook, a Poliției Locale Pașcani.

Desfacerea și consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum: drumuri publice, parcuri, stadioane și terenuri sportive, instituții, mijloacele de transport în comun, autogări, gări, se sancționează cu amendă de la 100 lei la 500 de lei, iar aruncarea cojilor de semințe în parcuri şi în locurile de joacă pentru copii se sancționează cu amendă contravențională de la 100 lei la 300 de lei.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pompierii solicitați în zona vale pentru un copil blocat în casă

Redacția

Minoră din Heci-Lespezi dispărută, căutată de polițiști!

Redacția

Târgu Frumos: Amenzi de peste 5.000 lei pentru nereguli în trafic

Redacția
Încarcă...