RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat arestat în cazul morții suspecte de la Ciohorăni

În cazul morții suspecte de la Ciohorăni, a fost arestat un bărbat în vârstă de 34 de ani. Avroian Mircea l-ar fi omorât în bătaie pe Avroian Gelu, în vârstă de 63 de ani.

 

  

Totul s-a petrecut duminică, 14 iulie, la ora 19:00 când cei doi au consumat băuturi alcoolice și s-ar fi certat pe baza unui conflict mai vechi. Astfel, Gelu Avroian a fugit de bărbatul de 34 de ani, însă acesta l-a prins din urmă. ”Pe data de 14 iulie, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla la locuința din comuna Ciohorăni, inculpatul Avroian Mircea, în vârstă de 34 de ani a consumat băuturi alcoolice, împreună cu victima Avroian Gelu, în vârstă de 63 de ani. Pe fondul unor discuții contradictorii, rememorând un incident petrecut în urmă cu mai mulți ani, inculpatul a început să-i aplice victimei mai multe lovituri de pumn și picior. În aceste împrejurări victima a fugit din locuința inculpatului, dar acesta a ajuns-o din urmă și a continuat să o lovească cu pumnii și picioarele peste trup și la nivelul capului. După consumarea agresiunii, inculpatul a abandonat victima căzută fără să-i acorde niciun ajutor. A doua zi în jurul orelor 6:00, o vecină a găsit victima fără semne vitale, căzută pe iarbă în curtea locuinței”, ne-a declarat Mihaela Apostol Prim Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

La necropsie, medicul legist a apreciat că victima a murit din cauza insuficienței cardio-respiratorii, consecința fracturilor costale multiple, contuziilor și plăgilor pulmonare produse în urma politraumatismelor.

”Față de inculpat s-a produs reținerea de 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă”, a mai adăugat declarat Prim Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Mihaela Apostol.

Related posts

Accident grav în comuna Lespezi. Trei victime, după ce un microbuz s-a răsturnat!

Redacția

Miliardarul care deține farmaciile Sensiblu, reținut pentru corupție și spălare de bani

Redacția

Pașcani: Ce au surprins camerele de supraveghere de la punctele de colectare a deșeurilor (Video)

Redacția
Încarcă...