NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acţiune la Paşcani pentru depistarea persoanelor dispărute

În data de 2 septembrie 2015, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Paşcani au acţionat pe raza de competenţă, pe linia depistării  minorilor dispăruţi şi a persoanelor urmărite în temeiul legii. Au fost efectuate controale la 4 unităţi de alimentaţie publică şi 6 baruri. Au fost efectuate verificări la domiciliile a trei persoane aflate sub control judiciar, fiind legitimate 15 persoane. A fost depistat un minor dispărut.

Spre exemplu, la data de 02.09.2015, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei minore din mun. Paşcani la data de 31.08.2015. În baza sesizării poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Paşcani au efectuat investigaţii, iar în urma datelor obţinute s-a stabilit că minora a plecat pe raza judeţului Neamţ, iar apoi pe raza comunei Mirosloveşti, judeţul Iaşi unde de altfel a fost depistată. Fiind audiată minora a declarat că şi-a vizitat mai multe rude şi că nu a fost victima vreunei infracţiuni în perioada dispariţiei.

Comunicat emis de Biroul de Presă al IPJ Iaşi. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Incendiu la un apartament din Târgu Frumos

Redacția

60 de sancțiuni la Pașcani pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Oana Cordoneanu

Cetățeni de etnie rromă căutați în cazul agresiunii taximetristului din Pașcani, urmată de incendierea mașinii. Unul are piercing în buză și nas

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site