NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bărbat agresat de un necunoscut pe o stradă din Boșteni

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Pașcani a ajuns pe mâinile medicilor după ce a fost victima unui agresor necunoscut.  

Ieri seară, în jurul orelor 22.00,  în timp ce se îndrepta către locuința sa, pe strada Avram Iancu, din Boșteni, a fost agresat de către o persoană neidentificată. Un cetățean care cunoștea bărbatul și care l-a văzut căzut jos a sunat de îndată la 112 unde a solicitat ajutor.

  

La fața locului a sosit Poliția și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță care au preluat și transportat victima la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism la ochiul drept. În urma investigațiilor s-a decis transferul către Spitalul Județean Sfântu Spiridon.

„La data de 14, anul curent, în jurul orelor 22.00, polițiștii pășcăneni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 de către o persoană cu privire la faptul că o cunoștință a fost agresată de către o persoană necunoscută. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului. Victima a fost transportată la spital având nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării agresorului și dispunerii față de măsurile legale care se impun„, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării agresorului de pe strada Avram Iancu precum și dispunerii față de măsurile legale care se impun în asemenea cazuri.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Vaccinul Pfizer are o eficacitate de 100% în cazul adolescenților cu vârsta între 12 și 15 ani (studiu)

Redacția

Cum să nu te mai simți obosit tot timpul

Redacția

Guvernul a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic. Cei care vin în România sunt obligați să se izoleze

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site