RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Veşti bune din partea medicilor! Bărbatul implicat în accidentul aviatic de la Tătăruşi este în afara oricărui pericol!

Supravieţuitorul accidentului aviatic de la Tătăruşi este în stare stabilă, sub atenta supraveghere a medicilor. Bărbatul este internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Prezintă câteva leziuni la nivel facial şi o fractură de bazin. Starea lui este favorabilă, după cum declară şefa UPU de la Spiridon Iaşi.

 

  

“Pacientul este internat în Clinica de Chirurgie, este stabil, este urmărit de către colegii din Chirurgie, din Terapie Intensivă, Chirurgia oro-maxilo-facială pentru că există leziuni la nivel facial, care necesită tratament, şi Ortopedie pentru fractură de bazin. Evoluţia lui este stabilă, favorabilă, comunică atât cu personalul medical cât şi cu membrii familiei. Sperăm va evoluţia să fie favorabilă”, a declarat Diana Cimpoieşu, medic şef UPU Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi.

Nici până la acest moment nu se cunosc cauzele accidentului aviatic petrecut la Tătăruşi. Oamenii legii continuă cercetările.

“Există o anchetă desfăşurată de Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. Nu putem emite supoziţii până la finalizarea anchetei”, a declarat Marian Şerbescu, subprefectul judeţul Iaşi. 

Related posts

Judeţul Iaşi este pe locul VII în ţară după numărul noilor cazuri de coronavirus

Redacția

Andrei Baciu: Vaccinurile ne protejează şi de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV2

Redacția

Peste 300 de cazuri noi depistate la Iași. Situația nu se îmbunătățește

Redacția
Încarcă...