NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Bacalureat 2019: Rezultatele obținute de elevi la centrele din Pașcani și Târgu Frumos

Emoțiile elevilor de clasa a 12-a au luat sfârșit astăzi, când s-au afișat rezultatele la Bacalaureat. Cei 646 de elevi din Pașcani care au susținut examenul maturități la cele două centre de examinare din oraș: Liceul Teoretic „Miron Costin” și Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, au aflat dacă au trecut sau nu examenul maturității.

 

  

La centrul de la Liceul Teoretic „Miron Costin”, examenul de bacalaureat a fost susținut de 350 tineri absolvenți, dintre care 178 au fost de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani, iar 172 de la Liceul Teoretic „Miron Costin”

La al doilea centru de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, 296 de elevi au dat examenul maturității, dintre care 187 au fost absolvenți ai Colegiului „Sadoveanu”. La acest centru 99 de elevi de la alte trei licee au susținut bacalaureatul: 27 de la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga”, 15 de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” și 57 de la Liceul „Bogdan Vodă” Hălăuceşti.

Elevii pot depune contestații astăzi, 8 iulie, de la ora 12:00 până la 16:00, iar în perioada 9 – 12 iulie acestea vor fi rezolvate. Rezultatele finale la examen vor fi afișate pe 13 iulie 2019.

Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”

Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”

Liceul Teoretic „Miron Costin”

Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”

Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga”

Liceul „Bogdan Vodă” Hălăuceşti

Liceul Special „Moldova” Târgu Frumos  

Liceul Tehnologic „Petru Rareș”, Târgu Frumos

Liceul Teoretic „Ion Neculce”, Târgu Frumos

Advertisements

Related posts

Situație fără precedent: Primăria anunță grădinița din Boșteni prin intermediul presei că a primit o finanțare în valoare de 300.000 de lei

Teona Gherasim

Trei săptămâni de vacanță de iarnă pentru elevi de pe 18 decembrie

Redacția

Elevii de la Şcoala „Iordache Cantacuzino” au luat astăzi „Gustări din cămara bunicii”

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site