NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

O pășcăneancă l-a cucerit pe fotbalistul Riccardo Saponara

 

Pășcăneanca Andreea Sasu l-a cucerit definitiv pe fotbalistul italian Riccardo Saponara de la Sampdoria, iar cei doi se vor căsători în viitorul apropiat.

Tânăra este una dintre cele mai sexy femei din România. Tânăra născută la Paşcani le-a sucit minţile bărbaţilor şi a bifat, mai ales în ultima perioadă, aventuri cu persoane extrem de cunoscute.

„Eu și Ricki ne știm din 2017, după ce m-am despărțit de Philipp. Practic, de atunci am început să fim împreună, dar ne-am tot despărțit si împăcat. Am ținut totul secret până acum, deoarece nu eram sigură că voiam o relație. Dar am înțeles ce persoană extraordinară este, ne înțelegem foarte bine acum și suntem fericiți unul cu altul. Avem planuri mari împreună, o să ne căsătorim”, a spus Andreea.

În vârstă de 28 de ani, tânăra născută la Pașcani a fost descoperită de o agenție de fotomodele din Milano și din 2010 locuiește în Italia.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

La ora 18.00 se închide votul pentru Premiile Actualitatea TV 2014. Intră și vezi situația voturilor de până acum!

Răzvan Grecu

DetectivPremium.ro – agenția de detectivi ce investighează cazuri dintre cele mai diverse

Redacția

Rezultatele primei zile de vot pentru Gala Premiilor Actualitatea TV: Primarul Pantazi pe primul loc la politică, „Fenomenalii” și zecistele de la BAC pe locurile doi la categoriile lor, iar Cătălin Cornea pe primul loc la Afaceri

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site