NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Avocat: Pandemia naște monștri. Partenerii au găsit noi metode de a se spiona, microfoanele în casă nu mai sunt suficiente

Numărul divorțurilor a crescut în timpul pandemiei, iar motivele pentru care cuplurile aleg despărțirea s-au diversificat. Mulți aleg calea instanței, deși ar avea celelalte două variante – divorțul la primărie sau la notar. Instanțele de judecată sunt însă supraaglomerate, atrag atenția avocații.

„Un lucru interesant este că început să divorțeze în fața instanțelor, deși avem celelalte două alternative mai simple – divorțul la notar sau primărie.

Cuplurile pe care până acum nu le găseam în instanțe, cele care încercau să nu își spele rufele în public… cert este că mulți au această dorință, au găsit motive de neplăcere la partener și au făcut primii pai către desfacerea căsătoriei – trebuie să se știe că instanțele sunt supraaglomerate. S-ar putea ca o cerere depusă acum să primească termen peste un an.

Motivele de divorț s-au înmulțit.

Infidelitatea este prima cauză, a doua incompatibilitatea.

Mulți parteneri au găsit în perioada asta opțiuni pentru a spiona partenerii – până acum erau microfoane în casă astfel încât să fie depistate convorbiri neloiale, acum au început să instaleze programe, softuri.

Perioada asta de izolare a dat naștere unor monștri.”, a explicat la Digi24 avocatul Adrian Cuculis.

DIGI24

loading...
Advertisements

Related posts

5195 de păşcăneni cer schimbarea Constituţiei. Iaşul fruntaş la semnat împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex

Ema Roman

Pompierii pășcăneni au simulat un exercițiu de intervenție, în caz de cutremur și scurtcircuit la Casa de Cultură (GALERIE FOTO)

Ema Roman

AJOFM: 10.109 șomeri în județul Iași. În luna mai au fost angajate 1.053 de persoane

Oana Cordoneanu
Încarcă...