NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aveți observații referitoare la modernizarea străzii Gării? Adresați-vă APM Iași!

Angajații Primăriei Pașcani au demarat procedurile pentru obținerea acordului de mediu pentru obiectivul “Reabilitare strada Gării”. Cetățenii care au observații referitoare la această investiție se pot adresa în scris Agenției pentru Protecția Mediului Iași.

 

Pe site-ul instituției a fost publicat un anunț în acest sens: ”PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PAȘCANI, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „REABILITARE STRADA GĂRII, MUNICIPIUL PAȘCANI, JUDEȚUL IAȘI”, propus a fi amplasat în strada Gării, municipiul Pașcani ;

  

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului Iași, str. Calea Chișinăului, nr. 43 şi la sediul Primăriei municipiului Pașcani, str. Ștefan cel Mare, nr. 16, în zilele de Luni – Vineri, între orele 800 – 1300 .

Advertisements

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului Iași”, se arată în conținutul acestuia.

Advertisements

Proiectul care stă la baza investiției nu este afișat pe site-ul instituției, așa cum este normal, pentru a putea fi consultat. Așa că orice persoană interesată trebuie să se deplaseze până la Iași pentru a-l studia și formula în scris observații.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Viceprimarul municipiului în audienţe! Ce i-au cerut păşcănenii?!

Ema Roman

Ultima săptămâna în care beneficiați de bonificația de 10 % la achitarea taxelor și impozitelor locale

Teona Gherasim

Licitație pentru achiziționarea a 62 de trenuri electrice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site