RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aveți observații referitoare la modernizarea străzii Gării? Adresați-vă APM Iași!

Angajații Primăriei Pașcani au demarat procedurile pentru obținerea acordului de mediu pentru obiectivul “Reabilitare strada Gării”. Cetățenii care au observații referitoare la această investiție se pot adresa în scris Agenției pentru Protecția Mediului Iași.

 

Pe site-ul instituției a fost publicat un anunț în acest sens: ”PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PAȘCANI, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „REABILITARE STRADA GĂRII, MUNICIPIUL PAȘCANI, JUDEȚUL IAȘI”, propus a fi amplasat în strada Gării, municipiul Pașcani ;

  

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului Iași, str. Calea Chișinăului, nr. 43 şi la sediul Primăriei municipiului Pașcani, str. Ștefan cel Mare, nr. 16, în zilele de Luni – Vineri, între orele 800 – 1300 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului Iași”, se arată în conținutul acestuia.

Proiectul care stă la baza investiției nu este afișat pe site-ul instituției, așa cum este normal, pentru a putea fi consultat. Așa că orice persoană interesată trebuie să se deplaseze până la Iași pentru a-l studia și formula în scris observații.

Related posts

La capitolul investiţii, judeţul Iași este invizibil în Proiectul de buget pe 2016

Redacția

Atenție la gheața de pe blocuri! Cad țurțuri pe zona centrală

Redacția

Piața vale: Fiecare cu interesul lui! Comerțul de pe stradă a fost stopat

Marius Parteni
Încarcă...