RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Rățoi, explicații legate de depozitările de deșeuri din zona Pietriș – Gâștești!

Administrația locală a oferit astăzi explicații cu privire la deșeurile descărcate în zona Pietriș din suburbia Gâștești. Viceprimarul Cristian Rățoi spune că acolo a fost inițial descărcat pământ și alte materiale de construcție, rezultate în urma lucrărilor de reabilitare a străzii 24 Ianuarie.

Rățoi susține că acolo au fost depozitate și alte tipuri de deșeuri, dar acestea nu ar aparține municipalității.

“Nu putem vorbi despre un dezastru ecologic acolo. Este o zonă unde a fost depozitat material rezultat în urma lucrărilor pe strada 24 Ianuarie. Nu este vorba despre o groapă amenajată. Nu poate fi vorba că noi am depozitat acolo anumite deșeuri, cum ar fi butași de trandafiri sau tuia. Vom interveni în decursul zilei zilei de mâine (n.r. 9 noiembrie 2021) pentru a ecologiza zona”, a susținut Cristian Rățoi.

Pe rețelele de socializare au apărut la finalul săptămânii trecute imagini cu zona Pietriș din suburbia Gâștești. Pe imagini se pot vedea mai multe deșeuri, altele decât cele rezultate în urma activităților de reabilitare de pe strada 24 Ianuarie.

  

Related posts

Prima zi în vamă cu formularul digital de localizare. Majoritatea românilor ajunși luni la frontieră nu aveau documentul completat

Redacția

Sărbătoarea mărțișorului la Pașcani

Oana Cordoneanu

 Ideile Guvernului: armata obligatorie şi o campanie de recrutare pentru 7.000 de oameni. Veniturile promise, între 1.000 şi 3.500 de lei

Redacția
Încarcă...