RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

AUR Prahova anunţă că a depus plângere la Poliţie, după apeluri telefonice primite de alegători prin care erau îndemnaţi să nu voteze AUR, pentru că acest partid are ”blat cu PSD”

George Simion, AUR, Alianta pentru Unirea Romanilor

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Filiala AUR Prahova anunţă, luni seară, că a depus plângere la Poliţie, după ce alegători din acest judeţ au primit ap luri telefonice prin care erau îndemnaţi să nu voteze AUR, pentru că acest partid ”ar fi implicat e într-un presupus blat cu PSD”. Oficialii AUR cataloghează apelurile drept ”un sabotaj mârşav” care ”a afectat integritatea şi demnitatea partidului şi a susţinătorilor săi”, transmite News.ro.

”Astăzi, 22 aprilie 2024, Alexandru Săraru, preşedintele AUR Prahova, a depus o plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova în legătură cu un incident grav care a afectat integritatea şi demnitatea partidului nostru şi a susţinătorilor săi. Un număr semnificativ de membri AUR, precum şi simpatizanţi, au fost contactaţi telefonic de la un număr de telefon fix, identificat ca fiind 0377.900.833. Prin intermediul unui mesaj înregistrat, cei apelaţi au fost îndemnaţi să nu mai voteze AUR, susţinându-se că partidul nostru ar fi implicat într-un presupus blat cu PSD. Dorim să subliniem cu fermitate că aceste acuzaţii sunt complet false şi nefondate”, informează AUR Prahova într-un comunicat dat publicităţii lui seară.

  

Zeci de alegători din Prahova au primit astfel de apeluri telefonice în ultimele zile.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Accident în lanț pe Valea Oltului: trafic blocat total / 2 persoane sunt rănite / Un tir, un microbuz și 3 autoturisme sunt implicate

Redacția

Neymar, în război cu șefii lui PSG – Ce clauză din contractul său a activat

Redacția

Cum văd Kamala Harris şi Iohannis atacurile Rusiei asupra civililor: Instanţele competente să stabilească, la momentul potrivit, dacă au fost crime de război

Redacția
Încarcă...