RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noutăți pentru Aston Martin DBX707

• Aston Martin a introdus o serie de noutăți pentru SUV-ul DBX707.

• Constructorul britanic nu a pregătit modificări majore la exterior: oglinzi laterale fără ramă, un sistem nou de acces în cabină și o gamă extinsă de culori pentru caroserie.

• Noutățile importante au fost păstrate pentru interior: ecran central tactil de 10,25 de inchi cu cea mai nouă versiune a sistemului de infotainment, sistem nou de control pentru transmisie, comenzi repoziționate în partea de jos a consolei centrale, volan ușor redesenat, materiale noi pentru gurile de ventilație, mânere noi pentru portiere și un sistem audio Bowers & Wilkins cu 23 de incinte (disponibil opțional).

  

• În plus, suspensiile și direcția au fost recalibrate.

• Fără modificări la nivelul motorizării: V8 biturbo de 4,0 litri cu 707 CP și 900 Nm. Transmisie automată cu 9 trepte și sistem de tracțiune integrală.

• De asemenea, odată cu aceste modificări, producătorul britanic a anunțat că renunță la “versiunea de bază” a lui DBX. Astfel, singura opțiune a clienților devine DBX707.

• Decizia vine ca urmare a faptului că aproape două treimi dintre comenzile lui DBX înregistrate în 2023 au fost pentru versiunii de top DBX707.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Conducerea PNL a stabilit noul lider al organizației din Vrancea, după decesul lui Cătălin Toma / Filiala municipală Focșani va fi condusă de omul de afaceri Valentin Resmeriță

Redacția

Armata israeliană susţine că a atacat peste 50 de ţinte Hezbollah în Siria şi 3.400 în Liban după atacul din 7 octombrie

Redacția

Scandalul “Partygate”: Boris Johnson face schimbări în Downing Street în încercarea de a-şi relansa guvernul

Redacția
Încarcă...