NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Vânt puternic şi ploi abundente, cauzate de taifunul Hinnamnor, în Coreea de Sud

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Coreea că autorităţile din această ţară au emis avertizări de vânt puternic şi ploi abundente.

Cetăţenii români sunt rugaţi să manifeste atenţie sporită, să urmeze sfaturile autorităţilor sud-coreene competente şi să urmărească îndeaproape informaţiile distribuite de acestea.

De asemenea, este posibil ca taifunul să afecteze planurile de zbor ale curselor aeriene, provocând anulări şi întârzieri, motiv pentru care este necesară consultarea în permanenţă a informaţiilor de zbor oferite de companiile aeriene sau autorităţile aeroportuare din Republica Coreea.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României în Republica Coreea: +822 7974924, sau telefonul pentru urgenţe consulare +82 1089394924.

Advertisements
Advertisements
  

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consu

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nicuşor Dan, întâlnire la Guvern pe tema preţului gigacaloriei şi preluarea ELCEN

Redacția

Serie A: Napoli, egalată de Sassuolo după ce a condus cu 2-0 / Victorii pentru AC Milan și Inter Milano

Redacția

SURSE: PSD discută despre o eventuală schimbare din funcție a ministrului apărării, Vasile Dîncu / Decizia nu este luată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site