RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Atac sângeros la Mosova: ISIS publică imagini din timpul atacului de la Moscova

Agenţia de ştiri afiliată ISIS Amaq a publicat o filmare explicită care pretinde că înfăţişează atacul de la periferia Moscovei, dintr-o sală de concerte. Imaginile sunt înregistrate de unul dintre atacatori.

Conform CNN, imaginile au fost filmate în sala de concerte, însă metadatele de identificare ale acestora au fost şterse.

Videoclipul, care are o durată de aproximativ 90 de secunde, înfăţişează patru atacatori cu feţele blurate şi vocile distorsionate, în ceea ce pare a fi complexul Crocus City Hall.

Filmarea îl arată pe unul dintre atacatori în timp ce îi face semn unui alt bărbat înarmat, care apoi trece pe lângă o uşă unde se ascundeau oameni şi deschide focul asupra lor.

  

Trupuri şi sânge pot fi văzute pe podea, în timp ce focuri de armă răsună la distanţă, conform News.ro.

ISIS a revendicat atacul

Filmarea se termină cu cei patru atacatori care pleacă în clădire, în timp ce la distanţă se vede fum.

Vineri, ISIS a revendicat atacul, potrivit unei scurte declaraţii publicate de Amaq.

Sâmbătă, preşedintele rus Vladimir Putin a sugerat că Ucraina s-ar afla în spatele atacului, afirmând că criminalii au ”încercat să se ascundă şi se deplasau spre Ucraina,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO | Marcel Ciolacu a cinat cu Zelenski, Von der Leyen și Vučić, la Atena. Premierul a fost la summitul Ucraina-Balcani

Redacția

VIDEO | Protest în apropiere de Downing Street. Activiştii de mediu au încercat să pătrundă cu forța în reşedinţa premierului britanic

Redacția

Cutremur mediatic în Franța. În plin lockdown există cluburi și restaurante pentru potentați unde Covid-19 NU există (Video)

Redacția
Încarcă...