RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Așteptarea a luat sfârșit: Luni va avea loc recepția finală a Parcului Peștișorul

Recepția finală a Parcului Municipal va fi făcută la începutul săptămânii viitoare. Se pare că în sfârșit lucrările la acest obiectiv sunt finalizate, iar luni, ne putem mândri cu un nou parc la standarde europene.  

 În ultima perioadă se fac ultimile lucrări la Parcul Municipal. Ieri s-a turnat ultimul strat de asfalt pentru că luni va avea loc recepția finală. Reamintesc faptul că valoarea totală a acestui proiect este de 4.359.000 lei dintre care contribuția Uniunii Europene este de 2.260.000 lei, contribuția Guvernului României este de 496.000 lei, iar contribuția beneficiarului, a municipalității este de 1.602.000 lei. Astfel, de la ora 10 sunteți așteptați luni în Parcul Municipal pentru recepția finală a lucrărilor”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Menționăm faptul că efectivul Poliției Locale a atras atenția în nenumărate rânduri asupra comportamentul adolescenților care preferă să distrugă mobilierul stradal decât să păstreze ceea ce municipalitatea a construit. 

  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Haos în Serviciul de Cadastru, Fond Funciar și Consultanță Agricolă din subordinea secretarului Jitaru!

Marius Parteni

Primarul Pantazi: Discurs greoi în public, aproape perfect pe facebook (VIDEO)

Marius Parteni

Speculanții vor să revină cu tarabele pe zonele centrale. Primăria îi amenință cu amenzi în baza hotărârii aprobate

Teona Gherasim
Încarcă...