NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O nouă metodă de a scăpa de praf. Utilajele Gospodăriei Comunale îl iau de pe străzi și-l aruncă în aer! (VIDEO)Un utilaj de la Gospodăria Comunală a fost surprins de un politician local, în plină acțiune de măturare a străzilor. Doar că, așa cum se observă din imaginile postate pe Facebook, praful de pe străzi ajunge în aer, utilajul fiind însoțit în operațiunea sa de un nor de praf.

Deși mașina de măturat este dotată și cu un mecanism de spălare a străzilor, acest utilaj este depășit pur și simplu de cantitatea de praf existentă pe străzile din Pașcani. O soluție ar fi fost ca mai întâi străzile să fi fost spălate și mai apoi funcția de măturare mecanică a mașinii să fie pornită, la fel cum făceau bunicii noștri când mai întâi stropeau cu apă și mai apoi măturau pentru ca praful să nu se ridice.

Această situație surprinsă astăzi în zona deal a municipiului, a fost imortalizată tot de cetățeni, săptămâna trecută pe strada Gării.

https://www.facebook.com/100009489198930/videos/2591633857829562/Advertisements
Loading...

Related posts

Sorin Năcuță refuză să semneze noul contract de administrator al R.A.G.C.L! Gelu Nedelcu nu este încă decis, iar Ministerul Finanțelor schimbă reprezentantul!

Marius Parteni

Când recuperează Primăria Pașcani zilele libere date de sărbătorile de iarnă

Oana Cordoneanu

R.A.G.C.L. anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei de consilier juridic

Redacția
Încarcă...