NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O nouă tentativă de amenajare a unui patinoar în Pașcani

Pășcănenii ar putea avea din această iarnă un patinoar. Decizia este deja luată la nivel de Primărie, numai că trebuie pusă în practică. 

Locația este terenul de zgură al Stadionului Municipal, unde ar urma să fie amenajat un patinoar. Asta după ce o firmă din Brașov și-a manifestat interesul în acest sens. Până acum viceprimarul Vasile Axinte a primit o ofertă din partea unei societăți comerciale pe care după ce a analizat-o, i-a transmis un răspuns afirmativ. Vestea proastă este că firma brașoveană nu a mai dat nici un semn, după ce și-a manifestat intenția.

"Acum câteva zile a venit o ofertă la Primăria Pașcani, mai exact la domnul viceprimar, prin care o societate din Brașov dorește să amenajeze iarna aceasta un patinoar în municipiul nostru. Discuțiile au fost cât se poate de clare atunci, dar ulterior firma nu a mai revenit cu alte detalii. Acum așteptăm să vedem dacă vor veni pentru discuția finală", ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

  

Menționăm că, viceprimarul Vasile Axinte a mai promis în urmă cu doi ani de zile că municipalitatea va amenaja un patinoar natural pe amplasamentul fostului ștrand de lângă lacul Peștișorul, însă până acum acest lucru nu s-a îndeplinit.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ultimul weekend în care puteți merge la Ștrandul Municipal

Oana Cordoneanu

Noi membri în Consiliul de Administrație al CSM Pașcani

Marius Parteni

Înfrumuseţerea intrărilor rutiere în judeţ costă un milion de lei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site