NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Asociația ”Lumină și Dar” oferă ajutor pentru copiii proveniți din familii cu dificultăți materiale

Mână întinsă din partea Asociației ”Lumină și Dar” din Pașcani. În cadrul Centrului de Zi sunt câteva locuri libere, disponibile pentru copiii din clasele 0-IV, proveniți din familii cu dificultăți materiale. În urma unei anchete sociale vor fi primiți în cadrul Asociației ”Lumină și Dar”.

Beneficiarii trebuie să provină doar din Pașcani. Persoanele care știu astfel de cazuri sunt rugate să ia legătura cu reprezentanții organizației.   

 ”Asociația ”Lumină și Dar” roagă pășcănenii pentru a identifica 4-5 cazuri sociale, să beneficieze de serviciile oferite de Centrul de Zi, în mod gratuit. Oferim activități de tip after-school,  avem acum liber în programul de după amiază, copiii aici vor lua masa, după școală, și își vor face temele. Rugăm pășcănenii dacă au date despre cazuri sau familii care au situație materială precară, părinți plecați în străinătate, să ne informeze pe adresa de facebook Asociația ”Lumină și Dar”, sau pe contul meu personal Gândac Ionuț Daniel”, ne-a precizat Ionuț Daniel Gândac, reprezentant Asociația ”Lumină și Dar”.    

Asociația ”Lumină și Dar” se dedică îmbunătățirii condițiilor de viață ale copiilor care fac parte din familiile sărace, prin oferirea de sprijin moral, financiar și educațional. Organizația a fost înființată în 2014 de preotul Dumitru Cristea, și de sponsorul principal al asociației- Te Rox Prod Pașcani, prin managerul Doina Cepalis.

Advertisements
Loading...

Related posts

Sfantul Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir

Redacția

Recomandările medicilor pentru zilele de caniculă ce urmează

Răzvan Grecu

Tratament unic in tara, la Spitalul de Recuperare din Iasi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site