RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tânăr de 16 ani înecat sub privirile prietenilor (VIDEO)

Siretul continuă să ia vieți. Luni, 18 iunie, un tânăr care era elev la Școala Specială din Pașcani  s-a înecat în râul Siret. Din păcate pentru Gheorghiță Lupoaia viața a luat sfârșit la doar 16 ani. Acesta a plecat astăzi, în jurul orei 14.30, cu un grup de prieteni să facă baie deși nu știa să înoate. S-a urcat pe o cameră de la un cauciuc și a vrut să traverseze pe malul celălalt, însă s-a dezechilibrat și a căzut.

Pompierii sosiți la fața locului au întâmpinat probleme cu pornirea bărcii de salvare. Din păcate motorul bărcii pneumatice nu a pornit fapt ce a generat nemulțumirea celor prezenți la fața locului.

Rudele copilului, tatăl, bunicul și sora băiatului, distruse de durere s-au luat la ceartă cu pompierii, și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru aplanarea scandalului. În cele din urmă, motorul bărcii a pornit iar pompierii și câteva persoane aflate pe mal au inceput căutările pentru a găsi trupul copilului.

  

Până la această oră trupul băiatului nu a fost găsit.

{flvremote}http://newspascani.com/images/stories/videos/inecat%20siret%20iunie%202012.flv{/flvremote}

Related posts

Carieră de succes încheiată dramatic! Un profesor de la Palatul Copiilor din Iași a ajuns să cânte pe străzi. În trecut a fost omul care anima petrecerile de la cele mai cunoscute localuri

Redacția

Peste 5.000 de plăcinte pentru ieșeni de Ziua Unirii Principatelor (video)

Redacția

Programul Societății de Salubritate în perioada Sărbătorilor Pascale

Răzvan Grecu
Încarcă...