NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Asociația Asirys – este locul ideal unde te formezi

Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos se bucură de un succes răsunător pe parcursul celor 13 luni de activitate. Având în prezent peste 120 de voluntari și peste 370 de evenimente organizate, centrul se poate numi un mare dezvoltator al spiritului de inițiativă.

În momentul de față, Asociația Asirys – Super Tineri a reusit să sintetizeze o parte din succesul pe care îl au, o parte din evenimentele remarcabile, trăirile lor, într-un nou număr a revistei European Dignities. Ediția cu numărul 5 răspunde cu sinceritate la toate curiozitățile și încearcă să dezvăluie rețeta succesului.

„De vă întrebați care este rețeta succesului , o să vă spun că nu-i nimic special, trebuie doar să le dai încrederea , cadrul și instrumentele potrivite , pentru a face tot ce le trece prin cap, tuturor celor care își doresc să devină voluntari”, susține Mihaela Diana Podariu, președintele asociației.

Asociația Asirys are în viața tinerilor un rol important în dezvoltarea pe plan social, dar și educațional. Reprezintă o cale prin care poți învăța cum să ai curaj în forțele proprii, să crezi în orice lucru, să deprinzi anumite experiențe și nu în ultimul rând ajută să ai o altă viziune asupra lumii.

Cătălina Maria Rîznic, profesor psiholog și voluntar al Asociației Asirys crede că: ”Voluntariatul poate fi activitatea calificată, premergătoare angajarii  într-un anumit domeniu de specializar, o activitate suplimentară, adiacentă activității profesionale principale. ”

loading...
Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi a premiat astăzi profesorii retrași din activitate în cadrul evenimentului „Domnilor profesori, cu dragoste” (VIDEO)

Răzvan Grecu

Elevi din Pașcani la etapa Națională a Concursului de geografie TERRA

Oana Cordoneanu

Vreți să știți dacă ați fi un bun director de școală? Iată testul de ieri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site