RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

App-ul românesc prin care poți vorbi cu orice șofer din trafic, dacă-i știi numărul de înmatriculare

Gândește-te cât de utilă e aplicația atunci când cineva ți-a blocat mașina în parcare. Sau când ți-a ocupat locul plătit.

 

  

Dear Car Chat e o combinație între Waze și WhatsApp, o aplicație românească prin care poți chat-ui cu ceilalți participanți la trafic fără să le știi numărul de telefon, numele sau orice alte date de contact. E de ajuns să-i vezi numărul de înmatriculare și să aibă, la rândul lui, app-ul instalat pe telefon.

Programul ăsta e extraordinar de util în situația în care un șofer și-a lăsat mașina în spatele tău, blocându-te în parcare, fără să pună vreun bilețel cu numărul lui de telefon în bord. Sau în cazul în care cineva a parcat pe locul tău și, din nou, nu a afișat niciun număr de contact. Dear Car Chat îți oferă posibilitatea să iei legătură instant cu șoferul respectiv, ca să-i spui să-și miște rabla mai repede.

Valabil și vice-versa. Dacă ți-ai uitat ceva valoros la vedere prin mașină, dacă nu-ți merge vreun bec, dacă ai blocat tu pe cineva în parcare, nu ți-ar strica să afli cât mai curând. Oricine observă ceva în neregulă cu mașina ta poate introduce numărul tău de înmatriculare în search-ul Dear Car Chat și te poate trage de mânecă virtual.

Pe lângă asta, poți folosi app-ul ca să creezi un dosar digital al mașinii tale, adică o listă cu toate seriile, datele de expirare ale documentelor, copiile după acte etc. Să ai totul frumos organizat într-un singur loc și să fii notificat din timp atunci când se-apropie ITP-ul, spre exemplu.

articolul integral pe www.noizz.ro

Related posts

Dublarea alocațiilor copiilor, respinsă în Parlament. Scandal la dezbaterea bugetului de stat

Redacția

Angela Merkel, anunţ pentru românii care pleacă în Germania: se modifică legislaţia!

Redacția

A intrat în vigoare codul galben de ploi

Redacția
Încarcă...