NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

App-ul românesc prin care poți vorbi cu orice șofer din trafic, dacă-i știi numărul de înmatriculare

Gândește-te cât de utilă e aplicația atunci când cineva ți-a blocat mașina în parcare. Sau când ți-a ocupat locul plătit.

 

Dear Car Chat e o combinație între Waze și WhatsApp, o aplicație românească prin care poți chat-ui cu ceilalți participanți la trafic fără să le știi numărul de telefon, numele sau orice alte date de contact. E de ajuns să-i vezi numărul de înmatriculare și să aibă, la rândul lui, app-ul instalat pe telefon.

Programul ăsta e extraordinar de util în situația în care un șofer și-a lăsat mașina în spatele tău, blocându-te în parcare, fără să pună vreun bilețel cu numărul lui de telefon în bord. Sau în cazul în care cineva a parcat pe locul tău și, din nou, nu a afișat niciun număr de contact. Dear Car Chat îți oferă posibilitatea să iei legătură instant cu șoferul respectiv, ca să-i spui să-și miște rabla mai repede.

Valabil și vice-versa. Dacă ți-ai uitat ceva valoros la vedere prin mașină, dacă nu-ți merge vreun bec, dacă ai blocat tu pe cineva în parcare, nu ți-ar strica să afli cât mai curând. Oricine observă ceva în neregulă cu mașina ta poate introduce numărul tău de înmatriculare în search-ul Dear Car Chat și te poate trage de mânecă virtual.

Pe lângă asta, poți folosi app-ul ca să creezi un dosar digital al mașinii tale, adică o listă cu toate seriile, datele de expirare ale documentelor, copiile după acte etc. Să ai totul frumos organizat într-un singur loc și să fii notificat din timp atunci când se-apropie ITP-ul, spre exemplu.

articolul integral pe www.noizz.ro

Advertisements

Related posts

O fată de 15 ani a fost bătută cu parul de unchiul său

Răzvan Grecu

Angajatorii, obligaţi prin lege să acorde zile libere plătite unuia dintre părinţi când şcolile se închid

Redacția

Pășcănenii fac glume pe seama gropii din centrul intersecției de la semafoare

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site