RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apometre noi, pe casa scării, pierderi de 19 mc. ApaVital cere bani pentru a se deplasa să verifice apometru general!

Relația dintre cetățeni și operatorul de apă-canal este una tensionată indiferent dacă cei dintâi au intreprins toate investițiile cerute de ApaVital pentru a nu le mai factura pierderi de apă. Este cazul cetățenilor de la blocul M1 scara A care sunt constituiți într-o asociație de proprietari.

Președintele acesteia, Viorel Mercore, a tras un semnal de alarmă față de comportamentul abuziv al operatoruluide apă-canal. Mai exact, deși proprietarii de apartamente din scara pe care o reprezintă au investit bani și și-au montat apometre de apă a căror clasă de precizie este C, diferența dintre suma lor și apometrul general este de 19 mc.

Pășcăneanul a explicat că atunci când a solicitat ajutorul celor de la ApaVital, pentru a lămuri această situație, a primit o cerere de completat în care a descoperit că trebuie să achite costul deplasării unei echipe de la Iași, dar și costurile intervenției și ale staționării mașinii.

  

Conform documentului prezentat de către acesta, ApaVital cerea pentru o deplasare în teren, un tarif de 1,70 lei/km, 22,88 lei/h pentru staționare, iar pentru verificare între 22 lei și 95 lei.

 

Related posts

18 tone de material antiderapant au fost aruncate pe străzile din Pașcani, pentru ca traficul să se desfășoare în condiții normale

Răzvan Grecu

Comercianții din piața vale vor fi mutați în corturi, pe perioada lucrărilor de modernizare

Marius Parteni

Rețeaua de canalizare a municipiului face față cu greu, după fiecare ploaie!

Marius Parteni
Încarcă...