NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Solicitările pășcănenilor la dezbaterea de la Primărie: referendum pentru viitorul serviciului de apă, parcuri, locuințe, parcări și cimitir (VIDEO)

Foarte puțini pășcăneni au participat astăzi la dezbaterea proiectului de Buget Venituri și Cheltuieli propus de primarul Municipiului Pașcani. În sală s-au aflat în jur de 30 de persoane, printre acestea reprezentanți ai Societății Civile, funcționari publici, consilieri locali, ziariști, primarul și administratorul public.

 

 Cu toate acestea, multe dintre problemele ridicate de aceștia au stârnit atenția primarului, chiar dacă de foarte multe ori Dumitru Pantazi a trebuit să suporte criticile oamenilor.

 Dezbaterea a început cu prezentarea bugetului, după care s-a trecut la dezbateri. În primele intervenții Dumitru Popa, Ion Moțatu și Romel Vântur au adus în discuție necesitatea organizării unui referendum pentru viitorul serviciului de apă la Pașcani. Edilul local a refuzat un răspuns afirmativ.

 Ceilalți pășcăneni care au luat cuvântul au adus în discuție problema iluminatului public, parcurile pentru copii, înființarea administrației cimitirului, construcția de blocuri ANL pentru tineri, urgentarea demersurilor de eliberare a titlurilor de proprietate, amenajarea parcărilor, semaforizarea și terenurile de sport.

 Consilierul Dorin Nichifor a recomandat primarului Dumitru Pantazi să nu mai introducă pe lista de investiții obiective pentru care nu sunt aprobați indicatorii tehnico-economici.

 Vasile Haldan a solicitat executivului să aibă în vedere modernizarea străzii Grădiniței și iluminatul stradal. Colegul său, Vasile Bălău, a adus în discuție hidroizolația de la sala de sport a Colegiului Mihail Sadoveanu și realizarea unui studiu pentru modernizarea străzii Păcii din Blăgești.

 La finalul dezbaterii primarul Dumitru Pantazi a mulțumit celor prezenți pentru interesul manifestat. Legat de cele solicitate de oameni acesta a susținut că va încerca să le cuprindă în lista de priorități din acest an.

{youtube}JIsF4SYtuB0{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani vrea trei parcuri modernizate pe raza municipiului. Printre ele și cel din spatele blocului C5

Răzvan Grecu

Sediul Primăriei fără curent în timp ce vorbea Pantazi. Edilul tocmai îi acuza de răutate pe cei care nu văd investițiile!

Marius Parteni

Zuzan a prezentat situația retrocedării clădirilor confiscate de comuniști pe raza municipiului Pașcani

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site