NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital s-a molipsit de la primar și cere listele cu semnăturile care au susținut proiectele inițiate de Ion Moțatu și Dumitru Popa pentru a le expertiza grafoscopic!

Operatorul ieșean nu se împacă cu ideea că o parte din cetățenii din municipiu au determinat legislativul local să adopte două hotărâri prin care contractul de delegarea a serviciilor de apă-canal a fost denunțat.

Mai exact, reprezentanții ApaVital au solicitat ieri printr-un fax ca administrația locală să le pună la dispoziție dosarul celor 2089 de semnături care au susținut inițiativele celor doi pășcăneni. Acestea ar urma să fie expertizate grafoscopic în procesul în care operatorul ieșean va ataca cele două hotărâri prin care s-a hotărât ieșirea din ARSACIS și denunțarea contractului de delegare a serviciilor de apă-canal către ApaVital.

Intenția celor de la ApaVital a fost confirmată de primarul Dumitru Pantazi care a precizat că nu a dat curs cererii asteptând în acest sens opinia secretarului față de legalitatea unui astfel de demers.

  

Expertizele grafoscopice se pot face, conform legii, doar de Institutul Național de Expertize Criminalistice și costul expertizării unei singure semnături este de 900 lei, iar sarcina achitării este a celui care a solicitat expertiza.

Menționăm, că și primarul Dumitru Pantazi a contestat semnăturile la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani, cercetările în această cauză fiind în curs de finalizare, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Iași.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primăria a primit de la Guvern 600.000 de lei. Vor fi cheltuiți pe bunuri și servicii

Răzvan Grecu

Activităţi de primăvară! Unde sunt cei de la legea 416!

Ema Roman

Cuplurile care împlinesc anul acest 50 de ani de căsnicie vor fi premiate între Crăciun și Anul Nou

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site