NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Drumul spre Vascani deblocat după intervenția oamenilor și a presei

Autoritățile județene și locale s-au mobilizat, iar de astăzi de la prânz drumul comunal Ruginoasa – Vascani a fost deblocat.

 

  

Familiile care locuiesc în cele 210 case din Vascani  au stat izolate aproximativ trei zile din cauza faptul că drumul a fost blocat. Oamenii disperați au sunat la redacțiile ziarelor și au cerut ajutor văzând că autoritățile din comună nu reușesc să deblocheze drumul. Ei spun că an de an se întâmplă acest lucru pe o lungime de drum de 800 de metri. Astăzi situația s-a schimbat.

„Am reușit să deblocăm drumul. Încă de ieri ne-a ajutat Prefectura prin Drumurile Județene cu o freză. Se circulă normal, copiii merg la școală. Nu mai sunt probleme”, ne-a declarat Ionel Muraru, primarul din Ruginoasa.

Pe drumul care duce la Vascani autoritățile locale nu au putut interveni din cauza viscolului și stratului gros de zăpadă. Din nefericire cetățenii din acest sat se confruntă cu această problemă an de an când afară ninge și bate vântul.    

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Atenţie pe unde mergeţi cu maşina! Pericol de accident vizavi de Oficiul Poştal

Ema Roman

Actualitatea TV nu a dezinformat: Documentul prin care primarul Pantazi bătea palma cu ARSACIS și ApaVital, fără votul Consiliului Local, dovada că la Pașcani se vor investi 13 milioane de euro

Marius Parteni

Disponibilizări mascate? Peste 60 de angajați ar putea pleca din Primărie!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site