RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Nici în acest an nu vor fi sarmale şi vin de Ziua Naţională a României. Primarul Pantazi vrea 5.000 de lei pentru 7 coroane şi cocarde!

Obiceiul de sărbătorire a Zilei Naţionale a României pe Esplanada municipiului a fost uitat şi în acest an de către primarul Dumitru Pantazi. În proiectul de hotărâre privind activităţile culturale şi sportive din perioada 2 noiembrie – 1 decembrie nu sunt prevăzute parada militarară, fanfara sau sărmăluţele şi vinul fiert din mandatul trecut.

În schimb primarul Dumitru Pantazi solicită consilierilor locali să-i aprobe suma de 5.000 de lei pentru achiziţionarea de coroane şi de cocarde. Astfel, conform proiectului de hotărâre iniţiat de primar, edilii vor depune coroane la 7 monumente ale eroilor (Blăgeşti, Gâşteşti, Sodomeni, Fântânele, Biserica Înălţarea Domnului, Biserica Sfinţii Voievozi şi Şcoala Iordachi Cantacuzino).

 Menţionăm că preţul unei coroane din flori naturale este de maxim 100 de lei în Pașcani, astfel că suma de 5.000 de lei pentru 7 coroane şi un număr de aproximativ 100 de cocarde la preţul de 3 lei este una exagerată. Suma totală care a rezultat din această simulare, la preţurile maxime de pe piaţă, este de 1.000 de lei adică de 5 ori mai ieftin decât apreciază primarul Pantazi.

  

 Îl atenţionăm pe edilul şef să nu încerce să cumpere “CONCARDE”, aşa cum prevede proiectul de hotărâre, deoarece acestea nu există.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Rectificare bugetară: încă o mașină pentru Poliția Locală și două utilaje pentru Gospodăria Comunală

Răzvan Grecu

Bartoș și Brenciu, propunerile pentru prezentatorul ediției din acest an a “Zilelor Municipiului”

Marius Parteni

Peste 6 milioane de euro pentru asfaltarea străzilor din Pașcani! Banii vin de la Uniunea Europeană

Răzvan Grecu
Încarcă...