RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apa izvorăște pe o stradă din Boșteni și nimeni nu face nimic! Lucrurile se mișcă după intervenția jurnaliștilor

De mai bine de două săptămâni, pe o stradă din suburbia Boșteni izvorăște apă din asfalt. Asta din cauza unei avarii apărute la conducta de alimentare, de pe strada Ion Creangă. Cetățenii din zonă au făcut mai multe sesizări la ApaVital, dar până la acest moment nu a intervenit nimeni.

Reporterii  Actualitatea TV, au contactat reprezentanții ApaVital cu privire la această problemă. Prin intermediul unei cereri de informare, purtătorul de cuvânt al societății a spus că operatorul așteaptă un aviz din partea Primăriei Pașcani pentru a putea interveni pe domeniul public.„Conducta de pe strada Ion Creangă, care are atât tronsoane de PEHD 110 MM dar și tronsoane montate telescopic de 50-40-32 mm, este una din conductele care creează dese probleme de exploatare. Cauza o reprezintă materialul de conductă folosit, din construcție, care nu a fost judicios ales pentru regimul de presiune al zonei. Numai în luna octombrie 2017 am avut pe această stradă 4 intervenții, mai fiind în lucru alte 3 disfuncționălitați, printre care și cea sesizată, care așteaptă acceptul  intervenției de la Primăria Pașcani”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții ApaVital.

  

Întrebați de ce întârzie eliberarea avizului de intervenție, reprezentanții administrației locale au precizat că abia astăzi au primit solicitarea de la ApaVital, iar angajații Compartimentului Urbanism au și eliberat avizul.„La Compartimentul de Urbanism a ajuns astăzi solicitarea de la SC ApaVital SA de intervenție pe o stradă din Municipiul Pașcani. Colegul meu de la Urbanism deja a întocmit documentația necesară și avizul a fost favorabil pentru ca domnii de la ApaVital să intervină acolo. Nu știu când au trimis ei solicitarea respectivă, cert este că azi a ajuns la noi și tot astăzi au primit avizul”, a spus Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primărie.

Cum de lucrurile s-au mișcat abia după intervenția jurnaliștilor de la Actualitatea Tv, vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluzia.

Related posts

Peste un milion de lei pentru studiie fezabilitate, legate de drumurile din județul Iași

Redacția

S-a semnat contractul pentru asfaltarea DJ 201 C

Oana Cordoneanu

Primăria caută avocat pentru a recupera 159.000 de lei, bani considerați prejudiciu de Curtea de Conturi

Răzvan Grecu
Încarcă...