RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

ANUNT extrem de IMPORTANT facut de Inspectoratul Scolar Iasi. Sunt implicati sute de profesori

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a facut un anunt extrem de important pentru sute de angajati din sistemul de invatamant preuniversitar. 

Astfel, acesta ii vizeaza pe candidatii din cadrul concursului pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din gradinitele, scolile, liceele si colegiile iesene. Concret, acestia pot depune contestatii la rezultatele obtinute, dupa cum urmeaza: astazi si maine (21 si 22 noiembrie – n.r.) in intervalul orar 8:00 si 16:30, si in data de 23 noiembrie 2016, in intervalul orar 8:00 si 12:00, la Registratura ISJ. 

De reamintit ca nu se poate contesta decat proba de la interviu. In baza bilantului realizat de Inspectoratul Scolar Judetean, pentru cele 229 de posturi vacante aferente functiei de director din unitatile de învatamânt preuniversitar din judet au fost înregistrate 218 dosare pentru participarea la concurs. În 43 de unitati de învatamânt nu s-a înscris niciun candidat pentru posturile existente. În ceea ce priveste functiile vacante de director adjunct, au fost depuse 78 de dosare de înscriere pentru cele 110 posturi vacante, fara nicio înscriere pentru 41 de unitati scolare. De precizat ca, defalcat, pentru posturile vacante de director, în 12 unitati de învatamânt din mediul urban si în 31 de scoli din mediul rural nu au fost depuse dosare de înscriere. 

  



In acelasi timp, pentru posturile vacante de director adjunct, nu au fost depuse dosare în 20 de unitati de învatamânt din mediul urban si în 21 din cel  rural. Afisarea rezultatelor concursului este programata în data de 18 noiembrie, fiind urmata de o perioada alocata depunerii contestatiilor: 21-23 noiembrie. Solutionarea contestatiior si afisarea rezultatelor finale sunt prevazute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Ultima etapa a concursului – validarea în Consiliul de Administratie (CA) al ISJ a rezultatelor finale si transmiterea acestora la minister – este programata în data de 16 decembrie 2016. 

Sursa: bzi.ro

Related posts

Elevi de la Colegiul ”Sadoveanu” pe podium la Concursul Național de matematica aplicată ”Adolf Haimovici”

Oana Cordoneanu

Elevii Colegiului “Unirea” Pașcani, “tineri translatori”, în concursul cu același nume

Ema Roman

Calificări la faza Națională a olimpiadelor pentru elevi ai Liceului “Miron Costin”. Matei Benchea, a treia calificare la Olimpiada Națională de Informatică!

Carmen Bălăceanu
Încarcă...