NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Ansamblul Rapsozii Siretului – locul III la Festivalul Internațional Cătălina de la Iaşi

Festivalul Cătălina, ediţia 2017 s-a încheiat. Îndrăgitul concurs pentru copii şi tineret a adus în palmaresul Ansamblului Rapsozii Siretului de la Paşcani, un premiu important.

 

  

Tinerii pregătiţi de instructorul Alexandru Gâmbuţă au demonstrat şi de această dată talent şi profesionalism, reuşind astfel să urce pe podium. Le-a revenit premiul al III-lea care promite mult pentru viitorul lor artistic.

Ansamblul Rapsozii Siretului aparţine Casei Municipale de Cultură din municipiu. Festivalul la care tinerii au participat este cu tradiţie, dedicat portului, muzicii şi dansurilor populare.

 În afară de artiştii pregătiţi de Alexandru Gâmbuţă, a reuşit şi de această dată să impresioneze, tânărul Emanuel Băiceanu, din localitatea Topile. După premiul I câştigat anul trecut la acelaşi festival, de data aceasta, Emanuel a primit premiul pentru popularitate, şi*Premiul Special al TVR Iaşi*!

Festivalul Internațional de Folclor pentru copii și tineret „Cătălina” s-a desfăşurat în perioada 26 – 28 iulie 2017, în Grădina Palas din Iaşi.

 

 

Advertisements

Related posts

ZI NEAGRĂ pentru ortodocși. Vor trece pe sub Aer și vor ține post aspru (VIDEO)

Redacția

Volumul autobiografic „Pas cu pas” al candidatului la prezidențiale Klaus Iohannis va fi lansat la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”

Oana Cordoneanu

Ateneul din Iași vine cu două piese de teatru pe scena casei de cultură din Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site