NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Aniversare emoționantă la Lespezi. Elisabeta Pavăl a împlinit 100 de ani

Tinerețe fără bătrânețe pentru o centenară. Elisabeta Pavăl din comuna Lespezi, a reușit, în ciuda încercărilor și vremurilor grele pe care le-a trăit să atingă vârsta de 100 de ani. Familia și oamenii din sat, în frunte cu primarul Ioan Lazăr, au organizat o ceremonie frumoasă, cu tort, flori, diplomă, dar și cu persoanele dragi din viața ei.  

 

Curtea Elisabetei Pavăl era plină de familia sa numeroasă care îi cântau tradiționalul „La mulți ani!” La manifestare s-a alăturat și reprezentanți ai Centrului Militar Județean, asta deoarece aniversata a fost căsătorită cu un fost veteran de război.

  

“În cursul zilei de sâmbătă, administrația publică locală Lespezi a fost prezentă în curtea familiei lui Pavăl Elisabeta cu ocazia împlinirii a 100 de ani. Un eveniment deosebit pentru ea, dar și pentru noi ca și comunitate pentru că sunt foarte puține personae longevive la ora actuală. A primit un premiu în bani în valoare de 500 de lei di partea administrației publice locale, un tort, o șampanie, un buchet cu flori și o diplomă omagială. Elisabeta este o doamnă vioaie, soție de fost veteran de război care la 100 de ani vede fără ochelari”, ne-a declarat Ioan Lazăr, primarul comunei Lespezi.

Acum, la bătrânețe se mândrește cu o armată de nepoți și strănepoți care i-au fost alături la eveniment, unde au curs lacrimi de fericire. De asemenea, administrația locală a premiat-o cu suma de 500 de lei.

Bătrâna nu a menționat care este secretul longevității, asta deoarece ea crede că totul ține de felul nostru de a fi. În urmă cu 10 ani renunța la ochelarii de vedere, iar de atunci vede parcă mai bine.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ultima scrisoare de dragoste a Mariei Tănase: “Caută-mi sufletul. Căci, dezlipit de carne, nu te va uita niciodată”

Redacția

Iașul și alte 10 judeţe, sub avertizare cod galben de ceaţă

Redacția

Eroii cinstiţi în Paşcani şi suburbii! Depuneri de coroane şi melodii patriotice cântate de elevii municipiului

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site