NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Angajări la două mari instituţii din Iași: DSP și CJAS. Ce posturi sunt libere!

Două mari instituţii ieşene fac anagajări în această perioadă: 14 posturi sunt scoase la concurs de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, iar şase sunt disponibile la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi.

La DSP, angajarea se face fără concurs, dar este pe perioadă determinată, pe perioada stării de alertă, cu încetarea de drept a contractului de muncă în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă. Astfel, sunt libere zece posturi de asistent medical generalist pe diferite compartimente –  Compartimentul supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile, Compartimentul Statistică şi informatică în sănătate publică, Compartimentulul evaluare factori de risc mediul de viaţă şi de muncă. De asemenea, sunt libere şi alte posturi: medic dentist la Compartimentul asistenţă medicală şi programe de sănătate, infirmieră la Laboratorul de Diagnostic microbiologic, economist cu minimum un an vechime, dar şi şofer cu minimum trei ani vechime, pentru Serviciul administrativ.

La CJAS Iaşi sunt disponibile şase funcţii, urmând ca pe 9 decembrie să aibă loc concursul de recrutare. Astfel, sunt două posturi de referent la Biroul Tehnologia Informaţiilor şi patru posturi de consilier la diferite compartimente – Compartimentul Comisii Terapeutice şi Clawback, Serviciul Medical, Serviciul Decontare Servicii Medicale, Compartimentul Programe de Sănătate. „În ultima perioadă s-au pensionat un număr de 11 persoane, iar în urma celor două concursuri organizate în luna august 2021, respectiv septembrie 2021, au fost recrutate şapte persoane”, au precizat reprezentanţii CJAS Iaşi. Informaţii suplimentare despre aceste posturi, precum şi despre condiţiile de participare pot fi obţinute de la fiecare insituţie în parte.

ziaruldeiasi.ro

  
Advertisements

Related posts

Primarul despre situația pășcănenilor suspectați de consum fraudulos:„S-a hotărât să nu se mai factureze decât suma datorată, fără alte penalități”

Răzvan Grecu

Apel către păşcăneni din partea Administraţiei Locale: Nu este permis accesul pe scările mari!

Ema Roman

Un fotbalist din Pașcani pus de primarul Nichita să probeze cum scârțâie patul iubitei

Redacția
Încarcă...