NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un alt pas pentru susținerea proiectului “Zona metropolitană Pașcani”

Pașcaniul lansează o nouă provocare administrațiilor locale cu care se învecinează. După evenimentul prilejuit de târgul comunelor, discuțiile sunt duse acum la nivel mai mare.

Primarul Pașcaniului, Marius Pintilie a anunțat în conferința de presă săptămânala, ce a avut loc astăzi, că urmează o întrevedere cu reprezentanții primăriilor din zonă. Săptămâna viitoare ar urma să aibă loc prima întrevedere.

Temele ce vor fi abordate sunt cele cu privire la posibilitatea înființării unor rețele de transport public, gestionarea câinilor comunitari, precum și unele parteneriate comune pe tema serviciilor sociale.

Advertisements

“Vom avea o primă întâlnire, unde, împreună cu toți cei care vor participa, vom pune pe tapet un prim plan”, a susținut Marius Pintilir, primarul Municipiului Pașcani.

Advertisements
  

Reamintim faptul că în acest an administrația locală, împreună cu comunitățile din zonă, au organizat prima ediție a târgului comunelor, eveniment ce face parte din aceeași strategie de dezvoltare și promovare a zonei Pașcani.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Noi înscrieri în cadrul programului “Rabla pentru electrocasnice”, de luni

Redacția

Iluminat defectuos în mai multe cartiere. Cetățenii așteaptă intervenția autorităților!

Marius Parteni

Tun imobiliar ratat la Paşcani din cauza opoziţiei. Evaluatorii folosiţi de Primărie fac rapoarte bazate pe date false!

Răzvan Grecu
Încarcă...