NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Andrei Baciu, noul președinte interimar al PNL Sector 3. Ce alte numiri au fost făcute

Andrei Baciu, secretar de stat al Ministerului Sănătății, a fost numit în ședința de BPN a PNL, lider interimar la filiala Sectorului 3, fiind responsabil de organizarea alegerilor pentru o nouă conducere.

andrei baciu. foto mediafax

Liberalii au făcut miercuri mai multe numiri în funcții din cadrul partidului, printre acestea fiind doi președinți interimari de filială și mai mulți secretari general-adjuncți.

În ceea ce privește filialele, la Gorj a fost numit interimar Gigel Știrbu, vicepreședinte regional pentru Oltenia. De asemenea, la Sectorul 3 a fost o numire surpriză, adică a fost pus Andrei Baciu în locul lui Stelian Bujduveanu, care a fost la rândul său numit secretar general adjunct.

  

Andrei Baciu este medic de profesie și membru PNL de șapte ani. Începând cu decembrie 2019 este secretar de stat în Ministerul Sănătății. A făcut parte din echipa de management care a gestionat pandemia în toate guvernele care s-au succedat în această perioadă.

Advertisements
Advertisements

În plan politic, a fost ales în mai multe poziții de leadership în cadrul organizației PNL sector 1.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un fost şef de galerie de la Politehnica Iaşi, acuzat de violenţă

Redacția

Numărul americanilor care renunţă la locurile de muncă a atins un nivel record/ Ofertele de angajare sunt peste nivelul anterior pandemiei

Redacția

CTP, despre negocierile dintre PNL şi PSD: „Cădere la pace ca între clanurile mafiote. Cartierul ăla e al tău, celălalt e al meu”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site