NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amenzi pentru proprietarii maşinilor parcate ilegal

Poliţia Locală efectuează săptămânal acţiuni de disciplinare a şoferilor pe străzile din Pașcani, obiectivul principal fiind fluidizarea traficului prin sancţionarea celor care parchează în locuri nepermise.

Chiar dacă se aplică periodic amenzi, mulţi conducători auto continuă să parcheze pe trecerile de pietoni sau în locuri unde oprirea autovehiculelor este interzisă. Reprezentanţii Poliției Locale speră ca prin aceste acțiuni să-i determine pe șoferi să parcheze numai acolo unde acest lucru este permis.

Advertisements

 „Sâmbătă, 25 mai, Neculai Popescu în vârstă de 60 de ani, în calitate de șofer al unui Logan a oprit voluntar pe trecerea de pietoni din dreptul S.C Viosand situat pe strada Ceferiștilor, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată cu indicator rutier. Bărbatul a fost sancționat cu 150 lei și 2 puncte penalizare. Bogdan Șofrac în vârstă de 27 de ani în timp ce se afla la volanul unui VW Golf nu a respectat semnificația indicatorului “accesul interzis”  montat la început de sector de drum , circulând pe str. 1 Decembrie, dinspre str. Cuza Vodă spre Str.Republicii. Incidentul a avut loc miecuri, 29 mai, iar tânărul a primit o amendă de 150 de lei și 2 puncte penalizare”, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, șef Poliția Locală Pașcani.

  

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bătrân în cârje acroșat de o mașină pe o stradă din Pașcani. Inițial a refuzat ajutorul șoferului, apoi câteva ore mai târziu a ajuns la spital

Oana Cordoneanu

Accident rutier între Blăgești și Hărmănești. O mașină s-a răsturnat!

Marius Parteni

Bărbat de 34 de ani, venit la socri în Moțca, a decedat după ce a intrat în stop cardio-respirator

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site