RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliția locală din Pașcani face educație prin amenzi (VIDEO)

Pentru că altfel nu se poate, timpul a demonstrat asta, poliţiştii locali pășcăneni sunt nevoiţi să facă educaţie prin sancţiuni atunci când legile nu sunt respectate.

 

  

 „Marți, 28 mai, în jurul orei 18.30 Marius Copoț în vârstă de 27 de ani din Pașcani se afla pe Dealul Spirei unde a adresat injurii, expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență asupra lui Moisii Comăniță Iordache.

Bogdan Popoaia în vârstă de 20 de ani din comuna Valea Seacă a fost depistat  pe str. Cuza Vodă (scările mari) pe data de 30 mai, ora 03.30 tulburând ordinea și liniștea publică , prin țipete și strigăte.

Pe data de 29 mai, Vasile Petrescu în vârstă de 46 de ani din Pașcani se afla pe strada Gării, în fața supermaketului Penny, în jurul orei 18.30 . Bărbatul, aflat într-o avansată stare de ebrietate deoarece băuse alcool sanitar, adresa cuvinte și expresii jignitoare trecătorilor, fapt care a dus la indignarea lor.  Fiecare a fost sancționat cu o amendă în valoare de 200 de lei”, a declarat Vasile Avasiloaie, șef Poliția Locală Pașcani.   

{flv}diverse/riama folosirea aparatelor de joaca{/flv}

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Bărbat din Lespezi condamnat la 15 ani de închisoare, după ce și-a torturat și violat mama

Redacția

Bărbat bătut de soacră şi de cumnat din cauza unor presupuse infidelităţi

Redacția

Arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc (FOTO-VIDEO)

Redacția
Încarcă...