NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amenzi într-o singură noapte de 76.600 lei, pentru pășcănenii care au încălcat restricțiile

A doua noapte de carantină a adus noi amenzi la Pașcani, pentru că au fost încălcate restricțiile. Nu se mai circulă fără un motiv întemeiat și fără acte justificative. Noaptea trecută, polițiștii pășcăneni au aplicat 27 de amenzi, în cuantum de 76.600, persoanelor găsite pe străzile din Pașcani și suburbii, în noaptea de 24 martie, între orele 22.00-6.00. Acestea nu au respectat măsura restricționării circulației după intrarea în vigoare a Ordonanței militare nr. 2 din 2020. În acest timp, mașini ale Poliției  au transmis mesaje prin care populația este sfătuită să rămână în case. În fiecare noapte forțele de ordine vor fi pe străzi pentru a-i găsi pe cei care nu respectă ordinul de carantină. 

Persoanele care nu au respectat restricția de circulație pe timp de noapte au fost sancționate  cu sume între 100 și 5000 lei.

Advertisements
Loading...

Related posts

Victima accidentului rutier de pe trecerea de pietoni, din apropierea sensului giratoriu situat pe strada Grădiniței, a încetat din viață la spital. Primăria nu a luat nici o măsură

Marius Parteni

Moarte suspectă la Sirețel: Lovit de un amic căruia îi datora 2000 de Euro un bărbat a decedat câteva ore mai târziu

Dragoș Acalugaritei

Bărbat din Todirești găsit spânzurat în casa părinților

Oana Cordoneanu
Încarcă...