NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Nu circulați fără documente! Filtre la toate ieșirile din municipiu. Primele sancțiuni aplicate pe Ordonanța Militară 3

Toți polițiștii pășcăneni din structura Ministerului Administraţiei şi Internelor , cei ai Secției 6 Rurală Pașcani și Poliția Locală au ieșit astazi de la orele 12.00, în stradă, pentru a se asigura că sunt respectate prevederile Ordonanței Militare numărul 3.

Au fost facute filtre la toate ieșirile din municipiu, pentru verificarea șoferilor aflați în tranzit. Pe străzi sunt patrule stradale, care legitimează persoanele întâlnite.

Astăzi, în intervalul orar 12.00 – 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Pașcani si Sectiei nr. 6 Politie Rurala Pascani, împreună cu jandarmi ieșeni și polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării regulilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19. Astfel, în acest interval orar au fost verificate 368 de persoane și 255 de autovehicule. De asemenea, au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 145.100 de lei, pentru nerespectarea  prevederilor O.M 3/2020″, se arată într-un comunicat din partea IPJ Iași.

Toți șoferii și cetățenii, depistați în trafic sau pe stradă, trebuie să prezinte legitimație și adeverință de la locul de muncă. Cei care ies pentru cumpărături sau alte activități limitate, trebuie să aibă asupra lor declarația pe propria răspundere. 

Advertisements
Loading...

Related posts

Pagube de aproximativ 180.000 lei la trei depozite en-gross din Pașcani. Biroul de Investigare a Fraudelor face verificări

Răzvan Grecu

Arest la domiciliu pentru tânărul din Cozmești care a comis mai multe infracțiuni la regimul rutier

Oana Cordoneanu

Crima care a îngrozit Italia în octombrie: ucigaşii sunt din Iaşi

Redacția
Încarcă...